Wat we doen

Wij zijn een vrij kleine, flexibele ontwerp bureau die voornamelijk logo’s ontwerpt.

Over ons

 

Logo Ontwerper is een grafisch ontwerp bureau dat zich puur richt op het ontwerpen van logo’s. Een logo spreekt namens het bedrijf, het moet passen bij de uitstraling en representatief zijn. Het is een punt van herkenning en moet altijd bij iedereen een positieve indruk achterlaten

 

Als specialisten richten wij ons op iedere particulier, startende ondernemer of gevestigd bedrijf dat een nieuw logo, of een opfrissing van het huidige logo nodig heeft. We spelen daarbij in op de markt of branche waarin je je bevindt, om het logo de juiste uitstraling mee te geven.

 

Wij rekenen vasten prijzen, leveren snel en spelen in op het verhaal van jouw bedrijf of organisatie. Vanaf 150 euro garanderen wij dat je 100% tevreden bent met het logo, want wij gaan net zolang door met ontwerpen tot dat is bereikt!

 

Neem eens een kijkje bij het portfolio om ons eerdere werk te bekijken.

Photoshop0%
InDesign0%
Illustrator0%

Wil je meer informatie?

Kom dan eens langs bij onze werkplek in hartje Den Bosch of neem contact op via: info@logo-ontwerper.eu, of telefonisch via 06-40677847. We kunnen altijd vrijblijvend alle mogelijkheden bespreken en verkennen.

Heb je meer nodig dan alleen een logo en ben je ook op zoek naar een complete huisstijl of website? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Proces

idee

Idee

schets

Schets

create

Create

develop

Develop